5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kars Belediye Başkanı Alibeyoğlu çiçek istemedi

Kars Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen AKP'li Naif Alibeyoğlu, belediye önünde toplanan binlerce seçmene teşekkür ederek, kutlamaya gelenlerin çiçek yerine fakir fukarayı doyurmasını istedi.
Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, sevgi gösterisi yapan ve konvoylarla şehir turu atan seçmenlerine belediye önünde bir teşekkür konuşması yaptı. "Naif Başkan" sloganları arasında alanda toplanan binlerce kalabalığın arasından zorla geçip kürsüye gelen Alibeyoğlu, ilk olarak dostluk ve kardeşlik mesajı verdi. Alibeyoğlu Kars'ta yıllardır yıkılamayan ırkçılığın artık yıkıldığını söyledi. Seçmenlerine, "Sizlerden en önemli isteğim, herkesle kardeş olun, herkesi kucaklayın, herkesi sevin" diyen Alibeyoğlu, şöyle devam etti:
"Ne olur yerlere çöp atmayalım. Herkes en az bir ağaç diksin. Göreceksiniz hizmetlerimiz en iyi şekilde tüm Kars halkına yansıyacaktır. İlk iş olarak mahallelerimizden başlayacağız ve tüm mahalleleri Avrupa kentlerine yakışır şekle sokacağız."
Alanda kurban kesildiğini gören Alibeyoğlu, "Ne olur benim için kurban kesmeyin, bu kurbanlarla harcayacağınız paraları Karsspor'a destek olarak verin. Bir de lütfen bana çiçek getirmeyin. Bu çiçeklere harcayacağınız paralarla fakir fukaranın karnını doyurun. İlimizde artık fakir insan kalmasın. Hepimiz el birliği ile bu insanlara yardımcı olalım" dedi.
Alibeyoğlu'nun teşekkür konuşmasını dinlemeye gelenlerden bir kısmı ağaç gövdelerine bir kısmı evlerin çatılarına bir kısmı da belediye binasının duvarlarına tırmandı. Büyük bir coşkuyla alkışlanan Alibeyoğlu, kendisini öpmek ve kucaklamak isteyenlerin izdihama yol açması nedeniyle düşme tehlikesi geçirdi. Seçmenler, konuşmanın ardından konvoy eliğinde şehir turu attı.
KARS -İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2004 Salı 00:52:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?