2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Kars kalesi yolu temizlendi

KARS KALESİ YOLU TEMİZLENDİ

Kars Kalesi’nin yolunda bulunan çalı ve otlar temizleniyor. Kars Belediye Başkanlığı’na bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri her gün yüzlerce turistin ziyaret ettiği Kars Kalesi’nin yolunda bulunan çalı ve otları makinelerle biçerek temizliyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hafta sonu tatili olmasına rağmen çalışmalarını devam ettiriyor. Özellikle kale yolunda bulunan çalıların temizlenmesi için yoğun uğraş veren ekipler, genelde bu tür çalışmalar yaptıklarını belirttiler.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, her gün yüzlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği kalenin yolunun temiz olması gerektiğini söyledi.

Başkan nevzat Bozkuş; “Biz Belediye olarak birçok birimimizde farklı çalışmalar yapıyoruz. Her birimin kendine göre yapması gereken işler var. Ve bu işleri rutin olarak yapıyorlar. Bugün de Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı personelimiz hafta sonu olmasına rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Her kes evinde dinlenirken bizler çalışıyoruz” dedi.

KALE YOLUNUN TEMİZLENMESİ GEREKİYORDU

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, yabani otların ve çalıların temizlenmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Bozkuş; “Bildiğiniz gibi mevsim itibariyle bu yabani bitkiler sarardı ve kurudu. Bu da hiç hoş görünüm arz etmiyor. Biz ekiplerimizi yönlendirdik. Çalışmalar başlattılar. Gördüğünüz gibi yaklaşık 300 metrelik yolu biçerek temizliyor arkadaşlarımız. Güneş ve sıcağa rağmen çalışmalar aralıksız devam ediyor” diye konuştu.

Kars Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kalenin yolunun kenarlarında bulunan çalıları kısa sürede temizledi.

Yaklaşık 300 metrelik alan süpürülerek hizmete hazır hale getirildi. Kalenin içerisinde kadar yapılan çalışmalar ziyaretçiler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

KARS KALESİ YOLU TEMİZLENDİ
KARS KALESİ YOLU TEMİZLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 13:38:04
Güncelleme :25 Eylül 2010 Cumartesi 13:47:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?