6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Karsspor galibiyete kilitlendi

KARSSPOR, OFSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Karsspor, Ofspor karşılaşması hazırlıklarını bugün yaptığı hafif bir çalışmayla tamamladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig, 3. Grupta 16. haftada kendi seyircisi önünde Ofspor ile karşılaşacak olan Karsspor'da ağızları bıçak açmıyor.

 Üst üste aldığı kötü sonuçlarla dibe demir atan Karsspor'un Ofspor maçından puan çıkartması bekleniyor. Teknik Direktör Ramazan Silin'in ayrılmasından sonra bir türlü istikrar sağlayamayan Karsspor, taraftarların tepkisini almaya devam ediyor. Son oynadığı karşılaşmada deplasmanda Akçaabat Sebat Spor'a 2-1 mağlup olan yeşil beyazlar kan kaybetmeye devam ediyor.

Karssporlu taraftarlar, takımın aynı olduğunu, sadece teknik kadronun değişmesi ile yaşanan başarısızlıklara bir anlam veremediklerini belirterek "Yönetim Kurulu biran evvel takımı toparlamalı. Yoksa bu sezon gruptan düşen iki doğu takımı Karsspor ile Erzurumspor olacak. Ne hazindir ki iki takıma da sahip çıkan yok. Erzincanspor'u küme düşürdüler. Şimdi sıra biz de mi? Her iki takımada bu illerin valileri, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları sahip çıkarak desteklemelidirler. Karsspor da, Erzurumspor da çok zor şartlarda mücadelesini sürdürüyor. Bu güzide takımlarımıza yazık etmeyelim. Biz Erzurumspor Taraftarlar Derneği'yle görüşeceğiz ve gerekirse bu konuyu Başbakanımız Erdoğan'a götüreceğiz" dediler.

Taraftarların "Başbakanım Karsspor'a sahip çık' pankartı açacağı belirtilen yarınki Karsspor Ofspor karşılaşması saat 13.30'da Kars Atatürk Stadı'nda oynanacak ve maçı Niyazi İzgören, Çağdaş Çallıoğlu, Serhat Tekgöz hakem üçlüsü yönetecek.

KARSSPOR, OFSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 14:50:04
Güncelleme :21 Kasım 2009 Cumartesi 16:47:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?