6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Karsspor oyuncularına prim morali

Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun girişimleri sonucu Gültekin İnşaatın sahibi Gültekin Güvensoy, Karsspor futbolcularına, Akçaabat Sebatspor maçında aldıkları galibiyet nedeniyle 19 bin TL prim desteği verdi.


Belediye Başkanı ve Karsspor’un fahri Başkanı Naif Alibeyoğlu, geçtiğimiz Pazar günü TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda Karsspor’un kendi evinde, Akçaabat Sebatspor'u 3-1 yenmesinin ardından prim girişimlerinde bulundu. Alibeyoğlu, merkezi İstanbul’da bulunan Gültekin İnşaatın sahibi Gültekin Güvensoy’un kapısını çaldı.

Bundan önce de Karsspor’a 25 bin TL bağışta bulunan Güvensoy bu defa da 19 bin TL prim desteği verdi. Karssporlu futbolculara ve takım yönetimine teşekkür eden Güvensoy, “Başkanımız Alibeyoğlu özellikle Karsspor’un geleceği için bizleri sürekli arıyor. Sürekli olarak takıma sahip çıkmamamız gerektiğini hatırlatıyor. Kendisini adeta Karsspor için yıpratıyor. Başkanımızın bu emeklerini görmek bizleri de mutlu ediyor. Bizlerde Karslılar olarak elbetteki Karsspor’un her zaman yanında olmalıyız” dedi.


Başkan Alibeyoğlu da Güvensoy’a teşekkür ederek, “Bundan önce yine Karsspor’a maddi destek sağladınız. Bugün de futbolcularımıza prim ödemesi için yaptığınız 19 bin TL’lik destek bizleri memnun etti. Futbolcularımız bu desteklerle umuyoruz ki Kars’ı daha iyi yerlere getireceklerdir. Bütün futbolcularımız, yönetimimiz ve Karslılar adına size teşekkür ediyorum. Ayrıca, vatandaşlarımız şunu bilsin ki seçime az bir zaman kalmasına rağmen kendimiz için seçim çalışmalarını bırakıp Karsspor için yardım ziyaretlerinde bulunuyoruz. Her yerde takımımıza destek istiyoruz. Her şey Karsspor ve Kars için” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 16:58:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?