6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Karsspor tanışma yemeği

TFF 2. lig takımlarından Karsspor, bürokrasiyle bir araya gelinen tanışma yemeğinde sorunlarını ve hedeflerini masaya yatırdı.

Katılımın az olduğu yemekli toplantıda takımın fahri başkanı Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’a plaketi verildi. Başkan Bozkuş da Belediye olarak her zaman Karsspor’un yanında olacakları sözünü verdi.
Devlet Su İşleri (DSİ) Misafirhanesi’nde verilen yemeğe; Vali Yardımcısı Turgut Gülen, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Milletvekili Mahmut Esat Güven, AK Parti İl Başkanı Remzi Aras, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Salgar, Karsspor Kulüp Başkanı Rıfat Yıldız, bazı daire amirleri ve Karsspor Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Az sayıda katılımın olduğu yemekte konuşan Karsspor Kulüp Başkanı Rıfat Yıldız, görevi yeni devralmalarının üzerinden geçen 1 aylık sürede yapılan icraatlardan söz etti. Seçimden sonra tesislere geçtiklerinde tesislerin bakımsız ve ihtiyaca cevap veremediğini gördüklerini söyleyen Yıldız. “Bu kapsamda tesisimizin tadilat çalışmalarını ivedilikle başlatarak mutfak, boyna, yer döşemesini yeniledik. Badana boya ile çatı onarımını süratle tamamlayarak tesisimizi 35 futbolcunun yanı sıra teknik ve çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılar hale getirdik” dedi.
Göreve geldiklerinde sözleşmesi devam eden teknik heyet ve futbolcuyla karşılaşmadıklarını da belirten Yıldız, “Bu doğrultuda önce teknik heyetle anlaşmaya vardık daha sonra teknik heyetimizin istekleri ve kulübümüzün gerek mali bütçesi gerekse hedeflerine uygun 26 futbolcu transfer ederek kadromuzu yeniden oluşturduk” deyi konuştu.

AK Parti Milletvekili Mahmut Esat Güven de illerin takımlarının o illerin tanıtılmasında önemli rol oynadıklarından söz ederek, “Takımlar temsil ettikleri illerin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmelerinde çok büyük rol almaktadırlar. Ayrıca Karssporlu olmakta gururdur, şereftir. Bu anlamda da takımımızı en süt seviyelerde tutmak bütün Karslılara düşen önemli bir görevdir” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Karsspor Kulüp Başkanı Rıfat Yıldız, takımın fahri başkanı Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’a fahri başkanlık plaketi verdi. Başkan Bozkuş’a desteklerinden dolayı Bozkuş’a teşekkür etti.
Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ise, “Karsspor hepimizin takımıdır. Sonuçta Karsspor’un mevcut yerini korumasında ve daha ileri gitmesi noktasında Kars Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğiz. Bu desteğimizin ve sözümüzün arkasındayız. Bundan sonra da bu desteğimiz ve sözümüz devam edecek” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 12:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?