6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Karsspor taraftarını üzüyor

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 3. Grup takımlarından Karsspor'un son maçlarda aldığı kötü sonuçlar taraftarı tedirgin etmeye başladı.

Tarihinde ilk kez 2. Lig'de mücadele eden Karsspor, sıkıntılı günler geçiriyor. Takımın son haftalarda üst üste aldığı kötü sonuçlar camiada ve taraftarlarda endişeye yol açtı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Karsspor Taraftarlar Derneği Başkanı Kemal Elamanlar, takımın bu şekilde kötü sonuçlar almasında en büyük sebebin yönetim olduğunu iddia etti. Yönetimin takım üzerinde etkisinin kalmadığını anlatan Elamanlar, "Futbolcular paralarını almadığından dolayı haklı olarak maçlara konsantre olamıyorlar. Sonuçta onlar da ekmek parası için kendi doğdukları illerden Kars'a gelmişler. Parasını alamayan sporcunun oynamasını beklemekte yanlış olur. Yönetim bir yolunu bulmalı aksi takdirde Karsspor 3. Lig'e düşecek aday takımlar arasında yerini alacaktır. Ve bu takım küme düşer ise vebali çok ağır olur. Karsspor yönetimi çok kısa sürede bu sorunu çözmelidir. Henüz erken ama yarın çok geç olabilir. Bu yüzden bizde derneğimizi kapattık. Taraftarlarımıza cevap veremez hale geldik" şeklinde konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 16:25:04
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 17:20:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat alibeyoğlu IP: 81.215.87.xxx Tarih : 4.12.2009 12:18:50

bir kars lı olarak elimizi taşın altna ne zaman koyduk sorarım yönetim ne yapsın para vermeye kimse vermez eleştirmeye kimse sıra vermez.başarılı olunur parayla olunur oda kars lıların desteğiyle olur saygılarımla erzincan'dan slmlar