6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Karsspor yönetiminde istifa

KARSSPOR YÖNETİMİNDE İSTİFA

Karsspor'un Ofspor karşılaşmasında aldığı mağlubiyet iki yöneticinin istifa etmesine sebep oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig, 3 Grupta aldığı üst üste kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen Karsspor, hafta sonu kendi evinde iyi oynamasına rağmen Ofspor karşısında aldığı 3-2'lik mağlubiyet yönetimi ikiye böldü.

Ofspor karşılaşmasında alınan yenilgi yönetimde istifalara yol açtı. Karssspor yöneticilerinden Nihat Çelebi ile Talat Dönmez görevlerinden istifa ettiğini belirtti. Günlerdir taraftarlar ile yönetim arasındaki gerginlik, 2 yöneticinin ayrılmasıyla ayrı boyut kazandı.

Karsspor'a hiç bir kimsenin destek olmadığını belirten, Kulüp Başkanı Rıfat Yıldız; "Yönetim olarak yalnız kaldık. Bizlere hiç kimse destek olmadı. Düşünebiliyor musunuz, Vali Ahmet Kara'dan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan Karsspor Kulübü'ne 2 ton kömür yardım etmesini talep ettik. Ama ne yazık ki, cevap alamadık. Bir ilin valisi o ilin adını taşıyan takıma destek olmuyor ise gerisini size ve kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum. Bizler çok zor şartlarda bu işi götürmeye gayret ediyoruz. Ama ne acıdır ki yalnız kaldık. Yalnız kalmamızı bırakın, takım kötü olsun diye içten içe bizi yıkmak isteyenler var. Her hafta yönetim istifa sloganları atanlar, bizleri yıldırmak isteyenler biz yönetimi bırakınca ne yapacaklar çok merak ediyorum. Hafta içi yönetim olarak toplanacağız. Durum değerlendirmesi yapıp,karar vereceğiz. Eğer Karsspor'a zarar verdiğimizi düşünüyorsak hemen istifa edeceğiz. Ve birilerinin önünün açacağız. Kulüp yönetmek çok zordur. Hayırlısı ne ise o olur" dedi.

Karsspor yönetiminde ortaya çıkan çatlakta ise Ramazan Silin'den sonra göreve getirilen ve aldığı başarısız sonuçlarla takımı alt sıralara düşüren yeni Teknik direktör Mahmut Alparslan büyük rol oynadığı belirtildi.

KARSSPOR YÖNETİMİNDE İSTİFA
KARSSPOR YÖNETİMİNDE İSTİFA
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 10:34:05
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 11:16:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?