6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Karsspor'da 4.Olağan Genel Kurul

TFF 2. lig takımlarından Karsspor Kulübü’nün 4. Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. 242 kayıtlı delegenin 174’ü oy kullandı.

2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde 111 oy alan Rıfat Yıldız Karsspor Kulüp Başkanlığı’na seçildi.


Kars Sanat Merkezi’ndeki Olağanüstü Genel Kurulda açılış ve yoklamanın ardından divan başkanlığına Avukat Cevdet Ucungan, katip üyeliklerine ise Ali İhsan Alınak ve Dindar Gültekin getirildi.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Karsspor eski Kulüp Başkanı Dünyamalı Demir tarafından gelir-gider bilançoları okunarak oylamaya sunuldu.


Demir, Karsspor’a emek veren insanlara gölge düşürülmemesini isteyerek, “Biz sezon sonunda kendi isteğimizle yönetim olarak istifa ettik. Amacımız bütün herkesin bu taşın altına elini koymasıdır. Futbol maddiyata dayalıdır. Ama biz dostlarımız sayesinde 2. ligdeyiz. Biz bu salonda 2. ligdeki takım yarışını başlatıyoruz. Karsspor’a siyaseti bulaştırmayalım. Sporda siyaset olmaz. Sporda başka şeyler aranmaz. Bizim Karsspor’dan başka bir şeyimiz kalmamıştır” dedi.
Seçime 2 liste halinde girildi. 242 kayıtlı delegenin 174’ü oy kullandı. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde 111 oy alan Rıfat Yıldız Karsspor Kulüp Başkanlığı’na seçildi.


Yönetim kurulu üyelikleri ise şu isimlerden oluştu:
Fikret Balkay, Ersin İltaş, Özgür Ilgar, Şahabettin Bulut, İlhan Bülüm, Şener Günerhan, Taner Atakişi, Sedat Kazak, İsmail Yıldız, Talat Dönmez, Hayrettin Şen, Ömer Gökalp, Mustafa Tanı, Muzaffer Aydın.
Seçim sonunda konuşan Rıfat Yıldız, Karsspor’u 2. ligden Bank Asya 1. lige taşımak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi. Yıldız, ayrıca kendisine oy veren delegelere de teşekkür etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 20:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?