6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Karsspor'da ayrılık rüzgarı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Karsspor, 9 futbolcuyla yollarını ayırdı.
Kulüp Başkanı Dünyamalı Demir, takım içerisinde yaşanan guruplaşma nedeniyle 9 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını söyleyerek, "Takım içerisinde teknik direktör Ramazan Silin ve yardımcı antrenör arasında bir problem yaşandı. O yüzden yardımcı antrenörle yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Bu durum takımda gruplaşmaya neden oldu. Bunu çözmek için de 9 futbolcumuzla yollarımızı ayırdık" dedi.
Karsspor'un ligin orta sıralarında yer aldığını hatırlatan Demir, "Bu seneki hedefimiz ligden düşmemekti, şu anda orta sıralarda yer alıyoruz. Bu sezon ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Maddi yönden şu anda önemli bir sıkıntımız yok" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Demir, "Prensipte anlaştığımız futbolcular var. Uşakspor'dan bir futbolcuyla prensipte anlaşmaya vardık. Belediye başkanımız Naif Alibeyoğlu'nun girişimleriyle Eskişehirspor'dan 3 futbolcuyla görüşme sağlandı. Bu futbolcuları kampta deneyeceğiz. Antalya'da yapacağımız hazırlık maçlarında bu oyuncularla ilgili son kararımızı vereceğiz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 14:57:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?