2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Karsspor'da Bugsaşspor sevinci

KARSSPOR'DA BUGSAŞSPOR SEVİNCİ

TFF 2. Lig takımlarından Karsspor, hafta sonu evinde konuk ettiği grup lideri Bugsaşspor karşısında aldığı 3 puanın sevincini yaşıyor.

Karsspor-Bugsaşspor karşılaşmasını şeref tribününde Kulüp Başkanı Ekrem Demir ile birlikte izlediğini söyleyen Kars Belediye Başkanı ve Karsspor Fahri Başkanı Nevzat Bozkuş, karışlaşmadan önce futbolcularla konuştuklarını ve bu karşılaşmanın mutlaka kazanılması gerektiğini söylediklerini kaydetti. Bozkuş, "Öncelikle çok ağır şartlarda 90 dakika boyunca mücadele eden Karssporlu futbolcuları aldıkları bu haklı galibiyetten dolayı kutluyorum. Çok kritik bir karşılaşmadan 3 puan çıkarttık. Rakibimiz grupta lider konumda ve güçlü bir ekipti. Bu bizi ilgilendirmiyordu. Bizim amacımız ne pahasına olursa olsun bu karşılaşmadan galip ayrılarak yolumuza devam etmekti. Hafta içi teknik heyetimiz, yönetim ve futbolcularımız hep bu karşılaşmayı konuştuk. Bu karşılaşmanın Karsspor için dönüm noktası olduğunu futbolcularımıza anlattık. Futbolcularımızda bu karşılaşmadan mutlaka puanla ayrılacaklarına inanmışlardı. Zorlu bir karşılaşma oldu. İyi oynadık, haklı bir galibiyet aldık. 3 puanı hanemize yazdırarak yolumuza devam ettik. Tüm emeği geçen arkadaşları kutluyorum' dedi.

"KAYBETSEYDİK DÜŞME HATTINDA YER ALACAKTIK"

Karsspor Teknik Direktörü Aydın Yavuz ise, bu karşılaşmanın Karsspor için dönüm noktası olduğunu belirterek, "Zor maç oldu. Attığımız bir golle 3 puanı aldık. Futbolcularımı kutluyorum. İnandık ve sahaya çıktık oynadık, sonuçta ise kazandık. Bunun başka tarifi olmaz. Karslılar her şeyin en güzeline layık. Bizde Karsspor'u layık olduğu yere taşıyacağız. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Önümüzde Karadenizspor karşılaşması var. Bu karşılaşmadan da puan veya puanlarla döndüğümüz takdirde Karsspor riskli bölgeden biraz daha uzaklaşmış olacaktır" diye konuştu.

Öte yandan, Karsspor bir günlük dinlenmenin ardından yarın antrenmanlara tekrar başlayacak. Kars Atatürk Stadı'nda yapılacak olan çalışmalara tüm futbolcuların katılacağı ve Bugsaşspor karşılaşmasında aldığı darbeyle sakatlanan kaleci Murat'ın durumunun iyi olduğu ve hafta sonu deplasmanda oynanacak Karadeniz karşılaşmasında takımdaki yerini alacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 19:28:04
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 19:35:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?