6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Karsspor'da Genel Kurul kararı

TFF 2. lig 4. grupta mücadele eden Karsspor Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı.


Karsspor Kulübü Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Karsspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar gereğince; 10.06.2009 tarihinde saat: 10.00’da Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi üzerindeki Kars Sanat Merkezi’nde Olağanüstü Genel Kurul yapacaktır. Yönetim kurulu ve denetim kurulu seçimlerinin yapılacağı genel kurul toplantısı çoğunluk sağlanamadığı takdirde 14.06.2009 günü aynı yer ve aynı saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır” denildi.


Karsspor Genel Sekreter ve medya sorumlusu Ali İhsan Alınak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Karsspor Kulübü yönetimi olarak, sporun barış ve kardeşlik havasında geçmesini isteyen ve bu amaçla gerekli hassasiyeti gösteren kulübümüzün, yanlı tavır ve davranışlar karşısında sağduyulu davranış sergilediğini, ‘Doğunun uygar kenti Kars’ sloganın söylemden ibaret olmadığını, gelen tüm konuklarımıza karşı konukseverlik göstererek yaptığımıza inanıyoruz. 10 yıl profesyonel lige çıkma mücadelesi veren takımımız, mücadelesini kalıcı kılmak ve taçlandırmak için profesyonelliğin gereklerini yerine getirmeye çalışmıştır. Amatör ruh ve profesyonel bilgi birikimiyle kentimizde heyecan yarattığımızı belirtmek isteriz” dedi.


Alınak daha sonra şunları söyledi:
“Karsspor bir marka olmak durumundadır, Karsspor’u bu duruma getiren kongre kararı almış olan mevcut yönetim ‘Karsspor ruhu’ ve ‘Karsspor markası’ prensibine göre davranış belirlemiş ve gereğini yapmıştır. Karsspor’u profesyonel ligde, ligin en iyi takımları arasına sokan ve saygı uyandıran ruhu yaratan, başta eski Belediye Başkanı ve kulübümüzün fahri başkanı Naif Alibeyoğlu’nun emeklerini unutmayacağız. Karsspor’u amatörden 3. lig’e, 3. lig’den 2. lig’e taşıyan yönetim kurulu üyelerimize, taraftarlarımıza, teknik kadro ve futbolcularımıza teşekkürlerimizi sunuyor minnet duygularımızla selamlıyoruz.

Maçlarımızı gurbette takip eden, maddi ve manevi yalnız bırakmayan değerli Karslılar’a sonsuz teşekkürler. Bundan sonra görev alacak yeni yönetim kurulu ve teknik heyet bu prensiple geleceklerini belirleme durumundadırlar. Hedefimiz 1. lig olmalı. Artık Naif Alibeyoğlu ve ekibinin yaratmış olduğu Karsspor kulübü geleceğini yaratacak ve Karslılar’ın sahiplenmesini istemektedir. Tüm doğal süreçler gibi maddi ve manevi desteği çekilen bir kulübün yaşama şansı yoktur.

Mevcut belediye yönetimi ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un Karsspor kulübünü sabote eden davranışlardan kurtulması ve sahiplenmesi Karslı olmanın olmazsa olmaz şartıdır. Bizler bebekken alıp yürümesini sağladığımız koşup oynamasını izlediğimiz çocuğumuzun ölmesini asla kabul etmeyeceğiz. Mevcut Belediye yönetiminin ve Karsspor’a talip olanların önünü açmak için genel kurul kararı aldık. Takdir bundan sonraki süreçte Kars halkının vicdanındaki yerimizdir”

İha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 21:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?