2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Karsspor'da Seçkin dönemi

KARSSPOR'DA HALUK SEÇKİN DÖNEMİ

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda mücadele eden Karsspor, teknik direktör Haluk Seçkin ile anlaştı.

Aldığı kötü sonuçlardan sonra alt sıralarda yer alan yeşil-beyazlı ekip, Ramazan Silin'den sonra teknik direktör Aydın Yavuz ile de yollarını ayırmıştı.

Yardımcı antrenör Mehmet Aras ve kaleci antrenörü Şakir Ertan Şahinkaya'nın da görevine son veren Karsspor yönetimi, Ankaraspor'u şampiyon yaparak birinci lige çıkaran Haluk Seçkin ile anlaştı. Açıklamalarda bulunan Karsspor Yöneticisi ve Basın Sözcüsü Yargıç Harmankaya; Giresunspor, Ankaraspor, Şekerspor, Gümüşhanespor, Maraşspor, Urfaspor, Ankara Demirspor gibi takımları çalıştıran Haluk Seçkin ile anlaştıklarını ve yardımcı antrenör görevini de Elvan Milağ'ı getirdiklerini belirtti. Kaleci antrenörlüğünü Nurettin Kabalak'ın yapacağını ifade eden Harmankaya, "Amacımız teknik kadroyu daha da güçlendirerek Karsspor'un önünü açmaktır. Giden teknik heyet ile hiçbir problem yaşamadık. Karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmeleri feshettik. Hedefimiz, bu sezon ligde kalarak önümüzdeki sezon Bank Asya Ligi'ne çıkmaktır" diye konuştu.

Karsspor'un yeni teknik direktörü Haluk Seçkin'in ise bugün Kars'a gelerek takım ile birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2010 Pazartesi 11:26:03
Güncelleme :29 Mart 2010 Pazartesi 11:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?