2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Kars'ta Bahçeli hazırlığı

KARS'TA BAHÇELİ HAZIRLIĞI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kars'a gelmesine birkaç gün kala partide hareketlilik yaşanmaya başladı. MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya da bugün Kars'a geldi. MHP İl Başkanı Oktay Aktaş, bir grup partili ile birlikte el ilanı dağıttı.

MHP Kars İl Başkanı Oktay Aktaş, Genel Başkanları Dr. Devlet Bahçeli'nin her şeye rağmen gelerek Ani'da bulunan Fethiye Camii'nde namaz kılacağını belirtti. Aktaş'ın bir grup partili ile birlikte işyerleri ve vatandaşlara dağıttığı el ilanlarında, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Cuma günü Ani Ören Yeri'nde kılacağı Cuma namazının ardından Kars Kapalı Spor Salonu'nda yapacağı konuşmada Türkiye ve dünyaya çok önemli mesajların verileceği ifadeleri yer aldı.

Öte yandan, Cuma günü kılınacak namaza izin çıkıp çıkmayacağı merak edilirken, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, MHP liderinin bu isteğiyle ilgili olarak, "Toplu gösteri yapmaya kalkarsa Anayasa engeline takılır. Bireysel olarak namaz kılacaksa temiz bir mekan bulup namaz kılabilir" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Kültür Bakanı Günay'ın yaptığı bu açıklamaya rağmen MHP Kars İl Başkanı Oktay Aktaş ise, "Ne pahasına olursa olsun Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve beraberindeki il başkanlarımızla birlikte Ani Ören Yeri'nde Cuma Namazı kılacağız" şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanlığı tarafından yarın Ani Türk bayrakları ile donatılacak.

KARS'TA BAHÇELİ HAZIRLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2010 Çarşamba 16:48:01
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 18:00:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?