5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kars'ta cinayet: Boşanacağı eşini sokak ortasında öldürdü

Kars'ta bir kadın boşanmak üzere olduğu kocası tarafından cadde ortasında kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.


Dün akşam saat 20. 30 sıralarında çalıştığı iş yerinden ayrılarak evine gitmekte olan (34) yaşındaki evli ve iki çocuk annesi Leyla Başkent, Faikbey Caddesi üzerinde karşılaştığı ve boşanmak üzere olduğu eşi Engin Başkent tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Engin Başkent, sırtından aldığı ilk kurşunla yere yığılan genç kadının kafasına 6 el ateş ederek, olay yerinden uzaklaştı. Başına isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybeden genç kadın, polis otosuyla hastaneye kaldırıldı.


Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda cinayeti işlediği üzerinde durulan ve Jandarma Komutanlığı'nda kademede görevli olduğu öğrenilen Engin Başkent'in aranmasına devam ediliyor.


Bu arada, Engin Başkent ve öldürdüğü eşi Leyla Başkent'in, aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle 1. 5 yıl önce boşanmak üzere mahkemeye başvurdukları ve uzun süredir ayrı yaşadıkları öğrenildi.


Öte yandan, şehir merkezinde bir kişi silahla yaralanırken, iki ayrı olayda da çeşitli nedenlerle 2 kişi bıçaklandı. Kars'ın eş işlek caddesi olan Faikbey üzerinde bir günde 4 olayın yaşanması, halkı tedirgin etmeye başladı.

KARS -İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2004 Pazar 20:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?