6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Kars'ta Ergenekon soruşturması

Ergenekon soruşturması kapsamında başlatılan 12. dalga operasyonlar kapsamında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kars Şube Başkanı Vedat Akçayöz'ün ev ve işyerinde polis tarafından arama yapılıyor.

Ergenekon soruşturması kapsamında başlatılan 12. dalga operasyonda ÇYDD Genel Merkezi ve şubelerinde sürdürülen arama çalışmaları derneğin Kars Şubesi'nde de devam ediyor. ÇYDD Kars Şube Başkanı Vedat Akçayöz'ün evinde ve Ortakapı Mahallesi Bakırcılar Caddesi üzerindeki işyerinde polis tarafından arama yapılıyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 16:06:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Alper Akçayöz IP: 85.105.2.xxx Tarih : 15.04.2009 17:44:06

Yukarıda içeriği bulunan haberde yazıldığı üzere "Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kars Şube Başkanı Vedat Akçayöz'ün ev ve işyerinde polis tarafından arama yapılıyor" ifadesi kısmi ve yanlı olarak çarpıtılmıştır.Aramalar ÇYDD'nin iletişim adresi olarak verilen Sayın Akçayöz'ün sadece iş yerinde yapılmıştır. İHA kaynaklı bu haber içerik bakımından yanlış verilmiştir. Ev araması için güvenlik güçlerince girişimde, teşebbüste, istekte bulunulmamıştır.İHA'ya yanlış içerikli bu haberini düzeltmesi için talepte bulunulmuştur. KentHaber bu yanlış içerikli yayını düzeltilmesi için de bilgilendirilmesine karşın bu içerik halen aynı şekilde yayında bulunmaktadır.