5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kars'ta fırtına ağaçları yerinden söktü

Kars’ta yağmur ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkiledi. Fırtına sebebiyle devrilen 2 ağaç ulaşımı aksatırken, kafasına ağaç dalı düşen 1 çocuk yaralandı. Yağmur sebebiyle bir evin odası çöktü.
Kars’ta yaklaşık bir haftadır aralıklı olarak yağan yağmur sebebiyle bugün bir evin yıkılmasına neden oldu. Sukapı Mahallesi 2. Tepe Sokak 88 numaralı evin misafir odasının tavanı, içinde 5 çocuğun bulunduğu sırada çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, eşinin işsiz olduğunu söyleyen 5 çocuk annesi Dilber Özkaya, yetkililerden yardım istedi.
Kars’ta bugün ayrıca şiddetli fırtına nedeniyle 2 ağaç kökünden söküldü. Şehit Yusuf Bey Caddesi üzerinde bulunan 30 yıllık ağaç, fırtınaya dayanamayarak yerinden söküldü ve caddeyi ikiye böldü. Yolun trafiğe kapanmasına neden olan ağaç daha sonra itfaiye ekipleri tarafından kesilerek, caddenin trafiğe açılması sağlandı. Kars’ın en işlek caddelerinden biri olan Faikbey Caddesi üzerinde ise bir ağacın dalı, 12 yaşındaki Ayşe Ulusoy’un başına düştü. Çevrede bulunanlar tarafından Kars Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve tedavi altına alınan Ayşe Ulusoy’un, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan, fırtına nedeniyle şehir genelinde bir çok evin çatısının hasar gördüğü ve birçok ağaç dalının koptuğu öğrenildi.
KARS - İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2004 Pazartesi 21:13:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?