5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kars'ta Galatasaray coşkusu

Galatasaray'ın Turkcell Super Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etmesinin ardından Kars'ta sevinçten cadde ve sokakları dolduran Galatasaraylı taraftarlar trafik kazası atlattı.

Kasasını tıka basa doldurdukları kamyonetin aniden hareket etmesiyle ölümle burun buruna gelen taraftarlar yürekleri ağızlara getirdi.

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray'ın kendi sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etmesinin ardından Kars sokakları adeta tribüne döndü.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Cimbom bayraklarıyla cadde ve sokaklara çıkan taraftarlar çılgınca eğlendiler. Zafer marşları ve sloganlar eşliğinde Faikbey, Atatürk ve Kazımpaşa caddelerinde tur atan taraftarlar Faikbey Caddesi üzerindeki Arslan heykelinin üzerine çıkarak, galibiyet sevincini paylaştılar.

7'den 70'e yüzlerce taraftarın coşkulu eğlencesine sahne olan Faikbey Caddesi zaman zaman araç trafiğine kapandı. Emniyet güçleri trafik akışını güçlükle sağladı.

Sevincini içine sığdıramayan yaşlı bir taraftar ise Azeri oyunuyla sarı kırmızılı taraftarların gönlünde taht kurdu. Gençler, yaşlı taraftarı omuzlarına alarak havaya fırlattılar.

Bu arada sevinç çığlıkları atarak bir kamyonetin kasasına binen bazı taraftarlar ise faciadan döndü. Kamyonetin aniden hareket etmesiyle birbirlerinin üzerine düşen taraftarlar ciddi bir tehlike atlattılar. Galatasaray taraftarlarının eğlencesi gece geç saatlere kadar devam etti.

.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 12:48:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?