2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Kars'ta PKK skandalı!

(ÖZEL HABER) - KARS'TA KAF-ÖDER'DEN KÜRTÇE MÜZİKLİ EĞLENCE

İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda valilik ve emniyetten izin alınarak düzenlenen gece tam bir PKK gösterisine dönüştü.

Duvarında Atatürk posterinin de yeraldığı salonda sahnenin baş köşesine öldürülen bir teröristin çerçeveli resmi konuldu.

Daha sonra öldürülen teröristler için saygı duruşunda bulunuldu. Bu sırada salondaki gençler ellerini kaldırarak zafer işareti yaptılar.

Saygı Duruşu ardından program Kürtçe söyleşiler ve müziklerle devam etti. Gecenin ilerleyen dakikalarında öğrenciler Kürtçe kısa skeçler canlandırdılar. Daha sonra Kürtçe türküler eşliğinde salonu dolduran öğrenciler halaylar çektiler. 'Genç Başladık Genç Bitireceğiz' adlı gece Kürtçe tiyatro gösterimi ve ardından üniversite öğrencilerinin seslendirdiği türkülerle sona erdi. Geceye resmi okul kıyafetleriyle katılan öğrenciler ise dikkat çekti. Resmi kıyafetli öğrencilerin Kürtçe müzik eşliğinde halay çekmesi dikkat çekti.
 

(ÖZEL HABER) - KARS'TA KAF-ÖDER'DEN KÜRTÇE MÜZİKLİ EĞLENCE
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 13:57:02
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 14:29:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Karslı IP: 78.184.162.xxx Tarih : 13.05.2010 18:39:01

Karsta  özellikler Güneydoğudan gelip okuyan öğrencilerin kurduğu PKK ya hizmet eden dernek bir kaç gün önce mahkeme kararı ile kapatıldı.Onlarda bir yol bulup valilikten izin alıp yine PKK ya destek gösterileri yapıyorlar. Çok değerli insan İsmail AYTEMİZ o spor salonunu PKK gösteri yapsın diye Kars'a kaptırmadı. Derhal C.Savcıları soruşturma açıp bu gösteriyi düzenleyenler hakkında yasal işlem başlatmalıdır.Kars valiside T.C.Valisi gibi davranmalı bir daha Karsta bu tür gösterilere izin verdirmemelidir.