5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kars'ta zincirleme kaza: 14 yaralı...

Kaza Kars-Ardahan karayolunun 3. kilometresinde, düğün sonrasında Mezra Köyü'ne gitmekte olan Zafer Alarslan yönetimindeki otomobil, Kars'a seyreden Hayrettin Gören idaresindeki otomobille çarpıştı. Arkadan gelen kamyonun sürücüsü Ferhat Alioğulları da, yolda sürüklenen araçlara çarpmamak için direksiyonu kırınca şarampole yuvarlandı.

Ağaçlara çarparak durabilen kamyon ve iki otomobil hurda yığınına döndü. Kazada, içerisinde 9 kişinin bulunduğu aracın sürücüsü Zafer Alarslan, yolcular, Serkan Alarslan, Gizem Alarslan,  Sibel Alarslan, Onur Alarslan, Neşe Bozkurt, Barış Bozkurt, Fisun Bişer, Ümmü Gülsüm Bişer, diğer araç sürücüsü Hayrettin Gören ile Devrim Barlik ve Satılmış Emirci ile kamyon sürücüsü Ferhat Alioğulları ve kamyonda bulunan Mahmut Şimşekler yaralandı.

Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Barış Bozkurt ile Mahmut Şimşekler Erzurum'a sevk edildi. Otomobilde sıkışan bir yaralı itfaiyenin uzun uğraşı sonucu çıkarılırken, hurdaya dönen otomobillerden biri kamyona yüklenerek götürüldü. İtfaiye ekipleri, yola dağılan cam parçaları ve benzini tazyikli su ile temizledi.

iha-kars
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2004 Pazartesi 16:24:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?