3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

KAÜ'den hizmet içi eğitim semineri

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ'NDEN HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, son yıllarda sıkça değişen kanun ve yönetmelikler hakkında personeli bilgilendirdiklerini söyledi.

Kafkas Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'nca 'Devlet Memurları Genel Eğitimi Planı' kapsamında 250 idari personeline yönelik hizmet içi eğitim semineri verdi. Seminer öncesi bir konuşma yapan Prof. Dr. Abamüslüm Güven, hizmet içi eğitim seminerinde 9 kanun, 13 yönetmelik ve 1 kanun hükmündeki kararnameye ilişkin bilgilerin idari personelle paylaşılacağını söyledi. Prof. Dr. Güven, "Üniversitede ilk kez geniş kapsamlı olarak düzenlenen eğitim seminerinde devlet memurluğuna yeni atanmış personelin bilgi, beceri ve noksanlıklarını gidermeyi amaçlıyoruz. Son yıllarda sıkça değişen kanun ve yönetmelikler hakkında personellerimize bilgiler veriyoruz. Kıdemli memurlarımızın bilgilerini yenilemelerine yardımcı oluyoruz" dedi.

Kafkas Üniversitesi Genel Sekreteri Zülfükar Gürboğa ise, bu tür hizmet içi faaliyetleri kurumun ihtiyaçlarına göre sık sık düzenleyeceklerini söyledi. Gürboğa, "Kurumu başarıya taşıyacak bir kültür oluşturmak ve personelin mensubiyet duygularını geliştirerek en üst seviyede başarı elde etmek için bu tür bir çalışma başlattık" diye konuştu.

Seminerin 15 gün boyunca devam edeceği bildirildi.

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ'NDEN HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ'NDEN HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 11:15:02
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 12:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?