3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Kaymakam köy köy geziyor

KAYMAKAM ŞEKER'DEN KÖY ZİYARETLERİ

Kars'ın Digor İlçe Kaymakamı Serkan Şeker, köy gezileri kapsamında Yağlıca köyünde incelemelerde bulunarak, halkın sorunlarını dinledi.

Kaymakam Serkan Şeker, beraberindeki kurum amirleriyle birlikte gittiği Yağlıcı köyünde, köylüler tarafından karşılandı. Köy meydanında yürüyen Şeker, köylülere özellikle çocuklarını okutmalarını istedi. Burada köylülere hitaben bur konuşma yapan Kaymakam Şeker, "Hepinizin maddi durumu iyi olmayabilir, çocuklarınızın okul masraflarını karşılamakta zorluk çekebilirsiniz. Sakın 'maddi durumumuz iyi değildi, çocuğumuzu okula gönderemedik' demeyin. Devletimiz sizlere her türlü imkanı sağlıyor. Yeter ki sizler bizleri haberdar edin. Çocuklarınızı biz okuturuz. Onların eğitim ve öğretimleri yarım kalmaz, ama dediğim gibi bize gelin sorunlarınızı paylaşın. Çocuklarımız bizim ve ülkemizin geleceğidir. Bunu unutmayın" dedi.

Daha sonra köy okuluna geçen Kaymakam Şeker, öğretmenlerle bir süre sohbet ettikten sonra öğrencilere sorular sordu. Sorduğu her soruya öğrencilerin tamamının parmaklarını kaldırması Kaymakam Şeker'i son derece mutlu etti.

Yanında getirdiği hediyeleri öğrencilere dağıtan Kaymakam Serkan Şeker, okuldan ayrılarak bir süre köy içerisinde gezdi. Yağlıca köyündeki incelemelerini bitiren Kaymakam Şeker, daha sonra ilçe merkezine döndü.

KAYMAKAM ŞEKER'DEN KÖY ZİYARETLERİ
KAYMAKAM ŞEKER'DEN KÖY ZİYARETLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 15:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
.... IP: 88.240.250.xxx Tarih : 22.02.2010 11:24:10

kaymamakam bey köyleri gezin de birde fen edebiyet yoluna gelip bir bakın birde üniversite yolu ne halde?çamur ve çukurlarla dolu hiç mi görmediniz ve geçmediniz bu yollardan.düzeltilmesini rica ediyorum.