6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Kaymakam Şeker köy köy geziyor

DİGOR KAYMAKAMI ŞEKER’DEN KÖY GEZİLERİ

Kars Digor Kaymakamı Serkan Şeker, köy gezilerini sürdürüyor. Köy ziyaretlerini gelenek haline getiren Kaymakam Şeker’in, son durağı Kocaköy oldu.

Kocaköy girişinde köylülerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kaymakam, köy halkı ile tek tek tokalaşarak sıkıntılarını dinledi.

Kaymakam Serkan Şeker Kocaköy Muhtarı ve köylülerle beraber tadilatı henüz tamamlanmış olan sağlık ocağını gezdi. Son derece modern bir yapıya kavuşan sağlık ocağı ile Kocaköy halkına daha iyi bir sağlık hizmetini verileceğini dile getiren Şeker, “Sağlık Ocağımız son derece modern bir yapıya kavuştu. Bundan sonra İlçe merkezine veya Kars’a gitmek zorunda kalmayacaksınız. Burada sağlık ocağımız her türlü tıbbi müdahale yapılacaktır” şeklinde konuştu.

Kaymakam Serkan Şeker, daha sonra köy kahvesine geçerek köylülerle sohbet etti. Vatandaşların isteklerini dinleyen Şeker, önümüzdeki aylarda, Kocaköy’ün su, gölet, spor kompleksi ve ağaçlandırma konusundaki taleplerinin devlet-vatandaş işbirliği ile gerçekleştirileceğini kaydetti.

Köy ilköğretim okulunu ziyaret eden Digor Kaymakamı Serkan Şeker, incelemelerin ardından ilçeye döndü.

DİGOR KAYMAKAMI ŞEKER’DEN KÖY GEZİLERİ
DİGOR KAYMAKAMI ŞEKER’DEN KÖY GEZİLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 15:54:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?