6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Kaymakamın çocuk sevgisi

Kars'ın Digor İlçe Kaymakamı Serkan Şeker, çocuklarla birlikte ilçe merkezinde geziyor.

Digor Kaymakamı Serkan Şeker, ilçeye atandı günden itibaren günlük yaşantısında ilçe halkıyla iç içe olması, sıcak diyaloglar kurması memnuniyetle karşılanıyor.

İlçe merkezinde çocuklarla dolu dolu saatler geçiren Kaymakam Şeker, çocuklarla zaman geçirmenin çok güzel olduğunu, bir anda kendi çocukluk yıllarına döndüğünü belirtti.

Digor ilçesinde bulunmaktan son derece memnunum olduğunu belirten Kaymakam Şeker, "İlçe halkıyla bir bütün oldum. Onların her türlü sıkıntılarını, sorunlarını biliyorum ve bunların çözümü için her türlü girişimleri yapıyorum. İlçemizde ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarla her fırsatta birebir sohbet ederek, dertlerini sıkıntılarını, rahatlıkla bana anlatmalarını söylüyorum. Biz devlet olarak Türkiye sınırları içerisinde yaşayan her vatandaşa kucağımızı açmış bulunmaktayız. Yeter ki bize gelsinler, sıkıntılarını bizlere iletsinler. Bizler elimizden gelen her şeyi devlet olarak yapmaya hazırız" dedi.

Geleceğin mimarları çocukları olduğunu da dile getiren Şeker, "Onların günlük yaşantıları içerisinde olmak, onlarla oyunlar oynamak, sohbet etmek daha doğrusu çocukla çocuk olmak çok güzeldir. Çocukları seviyorum ve çocuklarla zaman geçirmekten son derece keyif alıyorum. Fırsat buldukça işte böyle gördüğünüz gibi çocuklarla beraber oluyorum" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2009 Pazar 12:18:48
Güncelleme :27 Eylül 2009 Pazar 12:24:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?