6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Kaymanın yaşı yok!

6 AYLIK TİMUR'UN KAYMA KEYFİ

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Bayraktepe Kayak Merkezi'nde anne ve babası tarafından kaydırılan 6 aylık Timur bebek, herkesin ilgi odağı oldu.

Hafta sonu tatilini fırsat bilip severler Bayraktepe Kayak Merkezi'ne akın eden tatilciler arasındaki 6 aylık Timur Güven de, anne ve babasının yardımıyla kaydırıldı. Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki özel bir hastanede görev yapan doktor Ebilfez Güven ve eşi Hatice Güven, çocukları Timur Güven ile birlikte kaymanın keyfini yaşadı. Hafta sonu tatilini değerlendirmek için kayak merkezine geldiklerini ifade eden anne Hatice Güven, "Güneşli havanın tadını bebeğimizle birlikte çıkarıyoruz. Bebeğimizi sepetiyle kaydırarak eğleniyoruz" dedi.

Baba Ebilfez Güven ise, sürekli kayak merkezine geldiklerini ifade ederek, "Bebeğimizle birlikte hafta sonu tatilinin keyfini çıkarıyoruz. Her şey çok güzel" diye konuştu.

Ailesi tarafından bir süre kaydırıldıktan sonra kayak merkezindeki bir kafede dinlenen Timur Güven, herkesin ilgi odağı haline geldi.

Kayak severlerin doyasıya eğlendiği ve kayak yaptığı Sarıkamış'ta telesiyejlerinde devreye girmesiyle birlikte kayak merkezi renkli görüntülere sahne oldu.

Öte yandan İlçe Kaymakamı Ahmet Altunbaş ile Belediye Başkanı İlhan Özbilen de kayak merkezinde incelemelerde bulundu.

6 AYLIK TİMUR'UN KAYMA KEYFİ
6 AYLIK TİMUR'UN KAYMA KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 14:42:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?