5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kızılay kış nöbetinde

Kars'ta gece-gündüz tetikte olan Kızılay Sarıkamış Şube Başkanı Mir Hasan Taş ve ekibi, Mescitli mevkiinde mahsur kalan araçların imdadına yetişiyor. 

Kızılay Sarıkamış Şubesi Başkanı ve çalışanları, karlı ve buzlu yollarda gece-gündüz nöbet tutarak mahsur kalan araçların imdadına yetişiyorlar. Kızılay ekibi mahsur kalan araçları kurtardıkları gibi, sürücülere de zincir takmalarında yardımcı oluyor. Ekip görevlileri aynı zamanda yolda kalanlara sıcak içecek, yiyecek ile battaniye ve yelek dağıtıyorlar. Sürücüler ise Kızılay Sarıkamış Şubesi'ne bu duyarlı çalışmasından dolayı teşekkür ettiler. 

Kızılay Şube Başkanı Mir Hasan Taş, "Sarıkamış Kızılay Şubesi olarak özellikle kar yağışının yoğun olduğu zamanlarda devriye geziyoruz. Yolda mahsur kalanlara yardım ediyoruz ve gerektiğinde diğer birimleri de arayarak haberdar ediyoruz. Sıcak içecek ve yiyecek, battaniye ve yelek dağıtıyoruz. Şimdi de buzlanmadan dolayı mahsur kalan vatandaşlarımıza yardımcı olduk" dedi. 

Sarıkamış'ın en sıkıntılı bölgesi olan Mescitli mevkiindeki yoğun buzlanma nedeniyle birçok araç günlerce yolda mahsur kalıyor.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 12:55:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?