6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Kızılay yardım eli uzattı

Türk Kızılay’ı Kars şubesi tarafından yardıma muhtaç bin 200 aileye 3’er adetten toplam 3 bin 600 adet bebek maması dağıtıldı.

Bebek mamalarının dağıtımı için gerekli olan yardıma muhtaç bebekli ailelerin listesi muhtarlardan istendi. 23 mahalle muhtarı dana sonra aileleri konuyla ilgili bilgilendirerek Kızılay’a yönlendirdiler. Kızılay’a gelen bin 200 bebekli aileye 3’er adet mama dağıtıldı. Kızılay’a teşekkür eden aileler bu yardımın anlamlı olduğunu çünkü çoğu zaman parasızlıktan bebeklerine mama yediremediklerini söylediler.

Kızılay Kars Şubesi Sekreteri Özgür Turhan, “Genel merkezimiz tarafından başlatılan uygulama kapsamında kentimizde bulunan yardıma muhtaç bebekli ailelere bu anlamda ulaşıp onları sevindirdiğimiz için mutlu olduk. Çünkü bizlere de bebek maması konusunda talepler geliyordu. Bazı vatandaşlar, tanıdıkları bazı ailelerin çocuklarına mama bile alamadıklarını söylemişlerdi. Yerinde bir yardım olduğuna inanıyoruz. Önümüzdeki günlerde de Kızılay olarak daha başka ihtiyaçlar için atakta bulunacağız. Her zaman yardıma muhtaç ailelerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 18:26:43
Güncelleme :10 Şubat 2009 Salı 18:51:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?