5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Kızılay'dan öğretmenlere karanfil

Kızılay Kars İl Başkanı Remzi Aras, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, öğretmenlere kırmızı ve beyaz karanfil dağıttı.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonunda öğretmenler için düzenlenen etkinliğe katılan Kızılay Kars İl Başkanı Remzi Aras, öğretmenlere jest yaptı. Kızılay görevlileriyle birlikte salona onlarca karanfille gelen Aras, öğretmenlerle tek tek tokalaştı, günlerini kutlayarak kırmızı ve beyaz karanfil armağan etti.

Aras, yaptığı açıklamada, öğretmenlerin kutsal bir mesleği icra ettiklerini söyleyerek, “Bütün öğretmenler bizim baş tacımızdır ve hepsinin bu mutlu günlerini kutluyorum. En güzel karanfil öğretmenlerdir. Bizlerde bu düşünceyle Kızılay olarak öğretmenlerimizi unutmadık ve onlara birer adet karanfil dağıttık” dedi.

Kızılay’ın sadece afet ve mağdur ailelere yardım yapan kuruluş olmadığını aynı zamanda da sosyal ve kültürel etkinliklerde de yer aldığını vurgulayarak, “Kandil gecelerinde camaate tatlı dağıtımından, öğretmenlere karanfil armağanına kadar bir çok organizasyonda da yer alıyoruz. Önemli ve geniş programlarda aş evleri kuruyor ve tören alanlarındaki vatandaşların bu yönde de imdatlarına yetişiyoruz. Kars Kızılay’ı olarak daha bir çok programda yer alacağız daha farklı etkinliklerde de bulunacağız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 19:46:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?