5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Konserde tehlikeli kaza

Kars Belediyesi ve Kafkas Üniversitesi'nin (KAÜ) organize ettiği Emre Aydın konserinde arkadaşlarının kollarında havaya fırlatılarak kafasının üzerine yere düşen genç ölümden döndü. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansa hastaneye gönderilen genç, tedavi altına alındı. 

Ali Gaffar Okkan Bulvarı üzerindeki İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'ndaki pop müziğinin güçlü sesi Emre Aydın'ın ücretsiz konserine binlerce genç akın etti. Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven ve daire amirlerinin de hazır bulunduğu salonda gençler gönüllerince eğlendiler. İlerleyen dakikalarda eğlencenin dozunu kaçıran gençlerden bazıları birbirlerini havaya fırlatmaya başladı. Arkadaşlarının kollarında havaya fırlatılan Zeki Kaya isimli bir genç dengesini kaybederek kafasının üzerine yere düştü. Bir ara ayağa kalkan genç fenalık geçirerek yeniden yere yığıldı. Salonda bulunan sağlık görevlileri olay yerine gelerek gence müdahale ettiler. Arkadaşlarını yere düşürmenin şaşkınlığını yaşayan gençler ise Zeki Kaya'nın etrafında toplanarak kendisine gelmesi için kağıtla yüzüne hava verdiler. Bir türlü kendine gelemeyen genç sedyeyle dışarı çıkarılarak ambulansa hastaneye gönderildi. Beyin tomografisi çekilen ve müşahede altında tutulan gencin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. 

Bu arada genç saatlere kadar süren konserde ise gençler çılgınca eğlendiler. Sanatçı Emre Aydın'ın şarkılarıyla kendilerinden geçen gençler, başlarını sallayarak şarkılara eşlik ettiler. Sahneye çıkan bazı hayranların ise sanatçıya sarılmak istemesi görevlilere zor anlar yaşattı.

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 15:08:42
Güncelleme :9 Mayıs 2008 Cuma 15:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selvi merve IP: 85.98.106.xxx Tarih : 27.07.2008 23:42:51

bende ordaydım yaaa ne kötü düştü çocuk yaww bende tam önündeydim çocuğun tepe üste düştü boynu koptu sandım