5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Konuklar stres attı

Kars'ta düzenlenen Altın Kaz Film Festivali'nde gün boyu etkinliklere katılan yerli ve yabancı konuklar geceleri de eğlence merkezi Bolero Kafe'de stres attılar. Sinema sanatçısı Atilla Saral'ın davul şovu ise eğlenceye renk kattı. 

Ankara Sinema Derneği'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Kars Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlediği '14. Gezici Festival' kapsamındaki 3. Uluslararası Altın Kaz Film Festivali 3 gündür çeşitli etkinliklerle devam ediyor. 13 Kasım'a kadar devam edecek olan festival kapsamında film gösterimleri, söyleşiler ve gezilere katılan yerli ve yabancı konuklar geceleri de eğlence merkezlerinde stres atıyorlar. Kentin gözde mekanlarından Bolero Kafe'de bir araya gelen yerli ve yabancı yönetmen, yapımcı, eleştirmen ve davetliler konser ve gösterilerle keyifli saatler geçiriyorlar. 

Eğlence merkezi dün gece ise farklı görüntülere tanıklık etti. Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu halayda baş barı çekince eski manken sinema sanatçısı Atilla Saral ise davul şov yaptı. 

Konukların da halaya katılmasıyla ortaya birbirinden güzel görüntüler çıktı. Yabancı konuklar da Kars yöresine ait oyunlara ayak uydurmaya çalıştılar.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 11:39:07
Güncelleme :10 Kasım 2008 Pazartesi 11:41:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?