5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Köy öğrencilerinin çilesi

Arpacay ilcesine bagli Melih Koyu Ilkogretim Okulu'nda temizlik gorevlisi olmayinca, okul temizligini ogrenciler yapmak zorunda kaldi.

Ogrenci kapasitesi 80 kisi olan Melih Koyu Ilkogretim Okulu'nda temizlik gorevlisinin olmamasi nedeniyle ogrenciler ders oncesi siniflarini temizliyorlar. Yerleri supuren, cam ve masalari silen ogrenciler, "Okullarimiz acildi. Temizlik gorevlisi olmadigi icin biz temizliyoruz. Babalarimizdan yardim etmelerini istedik. Okulumuza temizlik gorevlisi tutsunlar. Sabah erken saatlerde geliyoruz, temizlik yapiyoruz. Daha sonra ogretmenlerimiz geliyor" dedi.

Ogrenci velisi Sahismail Cellat, "Okulda temizlik gorevlisi olmamasi nedeniyle mecburen cocuklar temizlik yapiyor. Hem temizlik yapiyorlar hem derslerine giriyorlar. Ogrenciler olmadigi zaman da okulda gorevli olan ogretmenler temizlik yapiyor. Temizlik gorevlisinin sikintisini cok cekiyorlar. 3 hafta oldu okul baslayali ama hala tuvalet yok. Hem ogretmeler sikinti cekiyor hem de ogrenciler cekiyor" diye konustu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 17:55:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DELAL YERLİ IP: 78.175.158.xxx Tarih : 8.10.2008 20:15:26

DEĞERLİ KÖYLÜ ABİLER BANA GÖRE BİRAZDA SİZLERDE BEKLENTİMİZ OLSUN O COCUKLAR HEPİMİZİN AMA SAHİPLİK GÖREVİ İLK SİZLERE, OKUL TEMİZLİĞİ İÇİN ATÇILARI ÖRNEK ALIRSANIZ DAHA İYİ OLUR. SAYGILAR