6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Küçük polisler hayran bıraktı

Kars'ta Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 164. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Polis Gecesi'nde konser veren minik polisler geceye renk kattı.

Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda 'Polis Gecesi' düzenlendi. Geceye Vali Mehmet Ufuk Erden, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şeref Oguş, Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, Kafkas Üniversitesi Rektör Vakili Prof. Dr. Salih Otlu, emniyet müdür yardımcıları, polis memurları, polis aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Halime Aslan Yıldız Çocuk Yuvası çocuklarının da görev aldığı programda çeşitli oyunlar sahnelendi. Polis çocuklarının Kars ve Karadeniz yöresine ait mahalli halkoyunları gösterisi ise izleyenleri adeta büyüledi. Polis çocukları ayrıca, saz ve gitar konseri verdiler.

Polis Haftası nedeniyle İlköğretim ve lise öğrencileri arasında düzenlenen 'Polis' konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeler verdi.

Şiir dalında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İlköğretim Okulu öğrencisi Muhammet Doğukan birinci, Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Fatih Demirci ikinci, Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim Okulu öğrencisi Büşra Can Demirçiçek ise üçüncü oldu. Resim dalında ise Fevzi Paşa İlköğretim Okulu öğrencisi Berfin Adıgüzel birinci, 100. Yıl Yatılı İlköğretim Okulu öğrencisi Feride Ulun ikinci ve Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim Okulu öğrencisi Ayca Özbey üçüncü oldu.

Kompozisyon dalında da birinciliği Ziya Gökalp İlköğretim Okulu'ndan Özge Dayfun, ikinciliği aynı okuldan Mihriban Yazar, üçüncülüğü ise Kudret Yıldız elde etti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 20:11:07
Güncelleme :11 Nisan 2009 Cumartesi 20:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?