6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Kutlamalarda curcuna

Kars'ta kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri bazı ilköğretim okullarının salonlarında yapıldı.
 
Bir anaokulundaki gösteriler ise anasınıfı öğrencilerinin ağlamalarına sahne oldu. Kars Şehir Stadı'nda yapılması planlanan 23 Nisan gösterileri olumsuz hava koşulları nedeniyle Kapalı Spor Salonu'na alındı. Salona sığmayan öğrencilerin etkinlikleri ise okullarında devam etti. 30 Ekim Anaokulu öğrencileri de okulun salonunda bir dizi etkinlik yaptı. Ses cihazının bozulmasıyla zor anlar yaşayan öğrenciler velilerin de yoğun ilgisi nedeniyle seslerini bir türlü duyuramadılar. Şiirler okundu, şarkılar söylendi, dans gösterileri yapıldı.

Yaklaşık 1 saat süren gösterilerde anasınıfı öğrencileri ilginç görüntüler eşliğinde gönüllerince eğlendi. Etkinlikler en çok ağlayan öğrencilere sahne oldu. Ağlayarak annelerini arayan çocukları sakinleştirmek babalara düştü. Çocuklardan bazıları da oyun anında ağlayarak sahneyi terk etti ve annelerini aramaya koyuldu. Salonun her tarafından ağlama sesleri duyulunca gösteriler tam bir curcunaya döndü. Gösterilerden sorumlu öğretmen ise hem öğrencileri susturmakla uğraşıp hem de gösterileri düzene sokmaya çalışınca akla karayı seçti.

Ne yapacağını şaşıran öğretmen aynı zamanda da etrafta görevli öğrenci aradı.
Öğrenciler bir yandan da pencerelerden kar yağışını izlediler

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 14:51:18
Güncelleme :23 Nisan 2009 Perşembe 17:07:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?