5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Manken Şebnem Scheffer Kars'ta

Ünlü Manken Şebnem Scheffer, annesi Lale Scheffer ile birlikte 3 gün önce geldiği Kars'ta kaz eti yedi, bal, kaşar, kaymak alış-verişinde bulundu ve Sarıkamış ilçesindeki Bayraktepe Kayak Merkezi'nde ilk defa kendi başına kayak yapmayı öğrendi.

Kars'ın meşhur kaz etinden tadan ünlü manken Şebnem Scheffer, ilk defa yalnız başına kayak yapmayı Sarıkamış Bayraktepe Kayak Merkezi'nde öğrendi. Kayak yapmanın çok güzel bir duygu olduğunu söyleyen manken Scheffer, daha önce iki yerde daha kaydığını fakat ilk defa tek başına kaymayı öğrendiğini belirtti. Zirveden bile kaydığını ve buna kendisinin de şaşırdığını ifade eden Scheffer, "Buranın pisti çok güzel. Kayınca kendimi özgür hissediyorum. Korkuyordum ama artık kendime güvenim arttı. Kayak korkusunu da yenmiş oldum. Kaymayı öğrendiğim için çok mutluyum" dedi.

Manken Şebnem Scheffer daha sonra il merkezine giderek Kars Müzesi'ni gezdi. Şebnem Scheffer, müzede ilgisini çeken dinozor iskeletini yakından inceledi. Scheffer, dinozorun kemiklerinin 65 milyon yıl öncesine ait olduğunu öğrendiğini söyleyerek, bugüne kadar nasıl geldiğini merak ettiğini kaydetti.

Scheffer, müze ziyaretinin ardından bal, kaşar ve kaymak alış-verişi için dükkanları dolaştı. Alış-veriş öncesi tadına baktığı kaşar, bal ve kaymaktan doyasıya yiyen manken Scheffer, kilo almaktan korktuğunu fakat buna özen göstereceğini söyledi.

Manken Şebnem Scheffer, Kars'tan mutlu bir şekilde ayrıldı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2008 Cumartesi 18:38:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yaşar Yılmaz IP: 88.231.161.xxx Tarih : 15.03.2008 23:15:47

Birçok defa, mankenlerde ekseriyet;güzellikle zeka arasında ters bir orantının olduğunu sınadım.Bu bayanı da bu kapsamda değerlendirmek gerek.Çok büyük bir iş olmuş sanki,zaten kayak bilseydi Sarıkamış'a da zor gelirdi.