5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

'Masal Anlatıyorum' da final heyecanı

Kars'ta yayın yapan televizyon kanalı Serhat TV'de 9 haftadır devam eden ve canlı yayınlanan 'Masal Anlatıyorum' adlı yarışma programının finalinde öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Kars Belediyesi Kars Sanat Merkezi'nde yapılan 'Masal Anlatıyorum' adlı yarışma programının final yarışmasına Vali Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, daire amirleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Serhat TV'de canlı yayınlanan ve Özgür Tuğrul'un hazırlayıp sunduğu 'Masal Anlatıyorum' adlı yarışma programı Karslıları adeta ekran başına kilitledi.

Kars merkezde yapılan ve yaklaşık üç aydır süren 'Masal Anlatıyorum' yarışması, Karslıları ekran başına kilitledi. 9 hafta boyunca 24 ilköğretim okulu öğrencisinin yarıştığı programın finalinde renkli görüntüler yaşandı. Finalde İstiklal İlköğretim Okulu'ndan Gülen Pekyılmaz, Özel Çelik İlköğretim Okulu'ndan Büşra Kocaoğlu ile Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim Okulu'ndan Gamze Şeyda Yiğit yarıştı. Cep telefonlarından gelen kısa mesajların ve jüri oylarının değerlendirmeye tabi tutulduğu finalde öğrenciler birinci olabilmek için bütün hünerlerini ortaya koydular. İzleyenleri adeta masalın içine alan minik öğrenciler ilginç kostümleri ve performanslarıyla dikkatleri üzerlerine çekti. 4 saat süren yarışmanın sonunda kısa mesajlar ve jüri oylarının ortalaması sonucu Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim Okulu öğrencisi Gamze Şeyda Yiğit birinci, İstiklal İlköğretim Okulu öğrencisi Gülen Pekyılmaz ikinci, Özel Çelik Başarı İlköğretim Okulu öğrencisi Büşra Kocaoğlu ise üçüncü oldu.

Birinci olan Gamze Şeyda Yiğit'in ödülü olan diz üstü (Laptop) bilgisayarı Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden verdi. Erden, burada bir sürpriz yaptıklarını söyleyerek ikinci ve üçüncü olan yarışmacılar için de dizüstü bilgisayar getirdiklerini belirtti. Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu yarışma ikincisine, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici ise üçüncüye dizüstü bilgisayarlarını teslim ettiler. Yarışmacılara ayrıca çeşitli hediyeler de verildi.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 13:58:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?