2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Meslek Lisesi törenle açıldı

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN KARS'TA OKUL AÇILIŞINA KATILDI

Kars'ta hayırsever işadamı tarafından yaptırılan okulun açılış törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İdris Naim Şahin, Türkiye'nin dünyada saygı gören ülkeler arasında yer aldığını belirtti.

Kars'ta hayırsever işadamı tarafından yaptırılan okulun açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Hollanda'da yaşayan Karslı işadamı Edelstaal Group Yönetim Kurulu başkanı Turgut Torunoğulları tarafından annesi Fikriye ve babası Faik Torunoğulları adına yaptırılan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin açılışı Kars Valisi Ahmet Kara, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İdris Naim Şahin, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Hollandalı işadamı Turgut Torunoğulları tarafından yapıldı.

Faik, Fikriye Torunoğulları, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi önünde düzenlenen törene katılan Hollandalı hayırsever işadamı Turgut Torunoğulları, Kars'a bir okul yaptırarak bir ölçüde de olsa vefa borçlarını ödediklerini söyledi.

Turgut Torunoüğulları, "Yaptırdığımız okulu 29 Ekim gibi anlamlı ve özel bir günde eğitime açacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Okulumuzun hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Törene katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İdris Naim Şahin, Türkiye'nin dünyada söz sahibi olduğunu vurguladı.

Genel Başkan Yardımcısı Şahin, "İtibarı, gücü, birliği, kalkınmışlığı çok güzel fark edilen çok açık seçik, fark edilen bir Türkiye gelişen kalkınan 21'nci yüzyılın yıldızı Türkiye'de Kars'ımız da hızla kalkınan hızla gelişen bir yurt köşemiz, köylerinde yol, su, elektrik okul problemi kalmamış olan bir Kars. Ve Türkiye şehrinde belediye hizmetlerine hızlı devam eden altyapısı büyük bir kısmı tamamlanan 2011'de üst yapısı hızla tamamlanacak ve pırıl pırıl, ışıl ışıl yepyeni bir Kars'ı seyredeceğiz.

Belediye çalışıyor, valilik çalışıyor. Hükümet çalışıyor. İş adamlarımız çalışıyor. Özel sektör çalışıyor. Herkes çalışıyor. Ele ele vermiş Türkiye'nin 73 milyon insanı hep beraber üzerine düşen sorumluluğu yapıyor, yaptık. KÖYDES ile köyün destanını yazdık. 3-5 sene öncesinden itibaren BELDES ile şehirlerimizi gerçekten modern şehirler yapmak için hep birlikte çalıştık, çalışıyoruz. Birlikte çalıştık birlikte başardık, ama daha çok çalışacak çok başaracak işimiz var" diye konuştu.

Okulun açılışın töreninde sırasıyla Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş ve Vali Ahmet Kara da birer konuşma yaptılar. Vali Ahmet Kara tarafından konukların eşlerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin folklor gösterilerinin ardından okulun açılışı yapıldı. Açılışı yapılan okul misafirler tarafından gezildi.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN KARS'TA OKUL AÇILIŞINA KATILDI
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİN KARS'TA OKUL AÇILIŞINA KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2010 Cuma 18:02:00
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 13:24:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?