5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Mezarlık ziyaretinde fenalaştı

Kars'ta 3 yıl önce yakalandıkları amansız hastalıktan ölen oğullarının mezarını ziyaret eden yaşlı adam fenalık geçirdi.

Yaşlı adamı hastanede ziyaret eden Vali, Belediye Başkanı ve Milletvekilleri geçmiş olsun dileklerinde bulundular.


Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, AK Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, Kurban Bayramı nedeniyle Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Cezaevi, Yetiştirme Yurdu ve Devlet Hastanesi'ni ziyaret ettiler.


Devlet Hastanesi'ndeki bayramlaşmada hüzünlü anlar yaşandı. Bacadan düşerek yaralanan ve bayramı hastanede geçiren çocuklardan, yatan hastalara varana kadar bütün hastalar ziyaret edildi.


3 yıl önce ölen iki oğlunu ziyarete gittiği mezarlıkta fenalık geçiren yaşlı adamın hayat hikayesi ise herkesi duygulandırdı. 75 yaşındaki Kemal Mamik bundan 3 yıl önce iki oğlunu da amansız bir hastalıktan kaybetti. Zeki Mamik(37) kanserden, Yasin Mamik(26) ise beynindeki ur nedeniyle öldüler. Eşi Yosma Mamik'le birlikte acıları her geçen gün tazelenen Mamik ailesi her mezarlık ziyaretinde teselli bulmaya çalıştılar.

Kemal Mamik, Kurban Bayramı nedeniyle eşi Yosma'yla birlikte oğullarını ziyaret için
mezarlığa gitti. Burada acıları tazelenen ve fenalık geçiren yaşlı adam eşinin de yardımıyla eve götürüldü. Durumu iyice kritikleşen Kemal Mamik daha sonra hastaneye gönderildi. Bayramı hastanede geçirmek zorunda kalan aileye protokol üyeleri Allah'tan sabır dilediler.

İha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 15:55:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?