5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Minik Melek'in gözyaşları dondu

Eksi 26 derece soğukta babasıyla birlikte hastaneye götürülmek için dolmuş durağında bekleyen 2.5 yaşındaki Melek'in gözyaşı dondu. 


Karslılar güne eksi 26 dereceyle "Merhaba" dedi. Sabah erken saatlerde okullarına giden öğrenciler ve işlerine giden vatandaşlar dondurucu soğuk nedeniyle güçlükle yürüdüler.

Soğuktan en fazla etkilenenler ise bebekler oldu. Gözündeki rahatsızlığı nedeniyle hastaneye götürülmesi için babası Erhan Karakoç ile birlikte dolmuş durağında bekleyen 2.5 yaşındaki Melek, ayaz nedeniyle zor anlar yaşadı.

Boyun atkısı, beresi ve montu olmasına rağmen tir tir titreyen Melek bebek ağlamaya başladı. Erhan Karakoç ise dolmuşun gecikmesiyle üşüyen Melek bebeği kucağında sallayarak ısıtmaya çalıştı. Erhan Karakoç, ağlayan bebeğinin ellerini avuçlarında ovarak bazen de nefesiyle ısıtarak susturmaya çalıştıysa da başarılı olamadı.

Bir yandan soğuk nedeniyle kendi gözünden gelen yaşları diğer yandan da bebeğinin gözyaşlarını silen Erhan Karakoç hastane dolmuşunun gecikmesiyle akla karayı seçti. Bu defa da bebeğin soğuktan ağlamasına dayanamayan vatandaşlar devreye girdi.

Çocuğu susturmaya çalışan bir vatandaş ise para vererek Melek'i oyalamaya çalıştı. Minik Melek ise almak istediği parayı üşümüş elleriyle tutamayınca para yere düştü. "Elim soğuk" diyerek üşüdüğünü anlatmaya çalışan Minik Melek'in bir ara gözyaşı dondu. Erkan Karakoç, bebeğinin donan gözyaşını elleriyle sildi.

Baba ve bebeği, uzun süren ağlatan bekleyişin ardından gelen dolmuşla hastanenin yolunu tuttular.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 17:12:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?