6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Minik öğrenciler bu kış üşümeyecek!

BÖLÜKBAŞ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU KALORİFER TESİSATI HİZMETE AÇILDI

Kars'ın Selim ilçesine bağlı Bölükbaş Köyü İlköğretim Okulu'nun kalorifer tesisatı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törene, İlçe Kaymakamı Yusuf Güni, İlçe Belediye Başkanı Muhittin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Gül, Bölükbaş Köyü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Dernek Başkanı Necati Kaya daire amirleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Bölükbaş Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yaptırılan tesisatın açılış töreninde ilk konuşmaya yapan Köy Muhtarı Yusuf Armut, katkı da bulunanlara teşekkür etti. Eğitime oldukça önem vererek dikkatleri üzerine çeken İlçe Kaymakamı Yusuf Güni ise "Bizler devlet olarak mümkün olduğu kadarıyla okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını çaba gösterip yapıyoruz. Sizler de biliyorsunuz ki devletimizin kaynakları kıt, her okulumuzun ihtiyaçlarını giderememektedir. Hayırseverlerimize eğitime katkı sağlamaları için elimizden geldiği kadar uğraşıyoruz. Bunlardan birisini Bölükbaş köyünün derneği göstermiştir. Bunun diğer köylerimize örnek teşkil etmesini istiyoruz. Dernek Başkanı Necati Kaya beye huzurunda teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmalarının ardından Selim İlçe Kaymakamı Yusuf Güni, Bölükbaş Köyü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Dernek Başkanı Necati Kaya'ya onur belgesi takdim etti. Açılış töreni, dernek tarafından verilen kokteyle son buldu.

BÖLÜKBAŞ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU KALORİFER TESİSATI HİZMETE AÇILDI
BÖLÜKBAŞ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU KALORİFER TESİSATI HİZMETE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2009 Perşembe 08:56:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?