5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Misyonerlik çalışmaları vatandaşı rahatsız ediyor

Kars’ta bir grup Hıristiyan misyonerin, alışveriş yaptıkları işyerlerine hediye paketleri bıraktığı ve paketlerin içinde İncil, Hz İsa’nın yaşamı ve Hıristiyanlığın anlatıldığı CD’ler olduğu bildirildi.
Biri Amerikalı diğeri Japon iki turistin günlerdir Kars’ın en işlek caddelerinde misyonerlik faaliyetlerini sürdürdüklerini ve özellikle esnafa hediye paketleri bıraktıklarını söyleyen vatandaşlar, paketlerde ise İncil, Hz. İsa’nın yaşamı ve Hıristiyanlığın anlatıldığı CD’ler olduğunu belirttiler.

Atatürk Caddesi’ndeki mağazada çocuk kıyafetleri satan Nalan Parıltı, önceki gün akşam saatlerinde iki turistin mağazadan alışveriş yaptıklarını ve dükkandan çıkarken hediye bıraktıklarını söyledi. Paketi açtığında gördüklerine inanamadığını belirten Parıltı, "Pakette ’Mesih İsa’nın Yaşamı’ ve ’Bir İbadet Şekli’ konulu iki adet CD ile İncil vardı" dedi.

kars
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2004 Cuma 15:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Alpaslan Öztürk IP: 212.156.171.xxx Tarih : 11.11.2004 09:09:32
ZAMAN NELERİ GETİRMİYOR Kİ BİZE. VE HERŞEY İNSANLAR İÇİN. BÜTÜN İNSANLARIN AĞZINDA SÜREKLİ AVRUPA BİRLİĞİ'NE GİRMEK SÖZLERİ VARKEN BAZI ŞEYLERİ AŞMAK BAZI ŞEYLERE ALIŞMAK LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. HİÇBİRŞEYİNİ KABULLENEMEDİĞİMİZ BİR TOPLULUĞA GİRMEK NE DERECE AKILCI OLACAK HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ. PEKİ TÜM DÜNYADA DEVAM EDEN İSLAMİYETİ YAYMA ÇALIŞMALARIMIZA NE DEMELİ, AVRUPALI BİZİM İÇİN NELER DÜŞÜNÜYOR. HOŞGÖRÜ VE SEVGİ ADINA ADINA BAZI ŞEYLERE ALIŞMAMAIZ VE KABULLENMEMİZ LAZIM DEĞİL Mİ....