6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Moskova Fuarı 2. gününde

Moskova Fuarının 2. gününde Türk-Rus İş Konseyi Başkanı ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği İcra Kurulu Başkanı Turgut Gür, Kars standını ziyaret etti.

Ziyaret ettiği Kars standındaki broşür ve CD'lerle yakından ilgilenen Türk-Rus İş Konseyi Başkanı Turgut Gür'e tanıtım materyalleri ile dedesi Sarıkamış'ta şehit olduğu için Sarıkamış Şehitleri dergi ve CD'si hediye edildi. Kars Vali Yardımcısı Doğan Demirdaş ve Kars İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Salgar tarafından Türk ve Rus işadamları ile birlikte yatırım amaçlı Kars'a davet edilen Türk-Rus İş Konseyi Başkanı Turgut Gür, 30 Haziran 2009 tarihine kadar Kars'a bir heyetle gelme sözü verdi.

AZERBAYCAN VE GÜRCİSTAN'DAN KARS'A VE SARIKAMIŞ'A TURİST

Kars standını ziyaret eden Neva Tur Genel Müdürü Refail Ekberev ile yapılan görüşmeler sonucunda Kars'a Rusya'dan ve Ukrayna'dan gelen mevcut turist profiline ek olarak Azerbaycan ve Gürcistan'dan da turist çekebilmek için çalışma yapılmasına karar verildi.

TANITMA GENEL MÜDÜRÜ: "KARS VE SARIKAMIŞ'I DESTEKLİYORUZ"

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, ziyaret ettiği Kars standında 360 derece Kars Sanal Tur'unu inceleyerek, Kars ve Sarıkamış'ı Bakanlık olarak desteklediklerini, bundan sonraki yurtdışı fuarlarda da Kars'a yer vereceklerini ve fuar görsellerinde kış turizmi anlamında Sarıkamış'tan da fotoğraf kullanacaklarını belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 15:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?