5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Müdürden öğrencilere türkü ziyafeti

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Kağızman Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) mezuniyet balosunda öğrencilerin isteğini kıramayan MYO Müdürü Doç. Dr. Savaş Öztürk, eşi Sevgi Öztürk ile birlikte sahneye çıkarak türkü seslendirdi.

KAÜ sosyal tesislerinde yapılan mezuniyet balosunda renkli görüntüler yaşandı. MYO öğrencilerinin yoğun alkışları ve tezahüratları eşliğinde sahneye çıkan Müdür Doç. Dr. Savaş Öztürk ve eşi Sevgi Öztürk, 'Burçak Tarlası', 'Nemrut'un Kızı' başta olmak üzere sevilen türküleri seslendirdiler. Atatürk'e yazılan 'Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerdesin' türküsüyle coşan öğrenciler, Atatürk lehine slogan attılar. Müdürlerini sahnede kendileri için türkü söylerken izleyen öğrenciler, mutlu anlar yaşadılar.

Doç. Dr. Savaş Öztürk, "Bugünün üniversite öğrencileri ülkemizin yarınlarıdır. Onlarla hayatın bütün renklerini paylaşabilmeliyiz. Yıllardır eşimle birlikte sahnelerde türküler söylüyoruz, Yöneticiliğini yaptığım birimin mezuniyet balosunda öğrencilerimiz yoğun bir şekilde türkü isteyince onları kıramadım ve birlikte türküler söyledik. Gerek benim açımdan, gerekse öğrencilerim açısından duygu dolu ve unutulamayacak bir gece yaşadık" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 17:08:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?