5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Musiki Derneği'nden bahar konseri

Kars Defterdarı Muhasebe Müdürü Yusuf Çıldır’ın girişimleriyle 2 yıl önce kurulan Altın Anı Türk Musiki Derneği’nin Türk Müziği Bahar Konseri büyük ilgi gördü.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ndeki konsere Vali Mehmet Ufuk Erden, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şeref Oguş, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürü Kenan Bekis, daire amirleri ve müzikseverler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan konserde konuşan Turizm İl Müdürü Kenan Bekis, Altın Anı Türk Musiki Derneği’nin bahar ve yaz konseri adı altında yılda iki defa konser verdiğini söyledi.

Gazeteci, Avukat, Öğretmen, Doktor, Hemşire ve daha bir çok kurumda görev yapan memurlardan oluşan Altın Anı Türk Musiki Derneği, Şef Sıtkı Akarsu yönetiminde koro ve solo eserler seslendirdi. Birbirinden değerleri Türk Sanat Müziği eserleri salonu tıklım tıklım dolduran sanatseverleri adeta büyüledi.

Konser yaklaşık 2,5 saat sürdü.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2008 Pazar 16:04:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sedat DENİZ IP: 88.251.84.xxx Tarih : 31.03.2008 10:24:49

Başta sayın Yusuf ÇILDIR beyefendi olmak üzere böyle bir girişimde emeği geçen herkesi canı gönülden kutlar, türk musikisinin benim memleketimdede yaygınlaştırılması ve yaşatılması çalışmalarından duyduğum memnuniyeti bildiririm, saygılarımla.