3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Nisan karı şaşırttı

NİSAN KARI ŞAŞIRTTI

Kars genelinde sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı Selim ilçesine bağlı Çıplaklı köyünde etkili oldu. Köylü vatandaşlar topraklardan olan evlerinin üzerlerini naylon ve brandalarla kapatarak akmasını önlediler.

Çıplaklı köyünde lapa lapa yağan kar altında şaşkın bakışları arasında izleyen köylüler, topraklardan yapılan evlerinin damlarını naylon ve brandalarla kapattılar. Köyde evlerinin bacalarının tamamı renge renk naylonların serilerek donatılması beraberinde ilginç görüntüler oluşturdu.

Köyde ikamet eden Eray Güneş, nisan ayında baharı beklerken ansızın kara yakalandıklarını anlattı. Evlerinin çatılı olmadığını ve topraktan olduğunu söyleyen Çantük Güneş ise "Bir bakıyoruz güneşlik ve yaz geldi sanıyoruz ve naylonları bacalardan kaldırıyoruz. Sonra bir bakıyoruz birden kar yağıyor bir daha naylonları bacalara seriyoruz. Şu an görüyorsunuz yüzüme lapa lapa karlar yağıyor" dedi.

NİSAN KARI ŞAŞIRTTI
NİSAN KARI ŞAŞIRTTI
NİSAN KARI ŞAŞIRTTI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 13:51:03
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 14:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÖNDER KOÇKAROĞLU IP: 212.175.133.xxx Tarih : 15.04.2010 11:51:24

YAŞAR BEY YİNE HABER BULAMAMIŞ HERHALDE .SANKİ BAHSEDERKEN ANTALYADAN BAHSEDİYOR BU YAZDIKLARIN KARS DA HERZAMAN OLAN OLAYLAR.