3
Mayıs
2024
Cuma
KARS

Öğrenciler polisle kütüphane açtı

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ POLİSLE BİRLİKTE KÜTÜPHANE AÇTI

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri ile Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği işbirliğinde bir okulda oluşturulan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu'nda oluşturulan kütüphanenin açılışına Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amiri Başkomiser Özlem Temür, kütüphanenin kuruluşunda emeği geçen esnaflar, polisler, okul idarecileri ve üniversite öğrencileri katıldı. Üniversiteli öğrenciler adına bir konuşma yapan Burhan Yıkıcı, bu projeyi müfredatlarında yer alan Topluma Hizmet Uygulamaları dersi altında gerçekleştirdiklerini söyledi. Yıkıcı, "Dersin amacı, geleceğin öğretmenlerini okul içinde oluşabilecek zorluklara hazır hale getirmektir. Ne mutlu bize ki geleceğin öğretmen adayları olarak böyle kalıcı bir eser bıraktık" dedi.

Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amiri Başkomiser Özlem Temür ise, projeyi gerçekleştiren öğrencileri tebrik ettiğini belirterek, "Gerçekten azimle çalıştılar ve böyle güzel bir ortamın hazırlanmasına emek harcadılar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kütüphanenin açılışı yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 11:22:03
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 12:06:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?