6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Öğrenciler sorunlarını anlattı

ÖĞRENCİLER SORUNLARINI BELEDİYE BAŞKANI ÖZBİLEN'E ANLATTI

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde ilköğretim okulu öğrencileri Belediye Başkanı İlhan Özbilen'i makamında ziyaret ederek, okulları ile ilgili sorunları anlatıp, destek talebinde bulundular.

İlçede bulunan Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'ndan Arzu Sağlam, Damla Taşdemir, Ümmühan Karabağ ve Hilal Ekinci isimli kız öğrenciler Belediye Başkanı İlhan Özbilen'i makamında ziyaret etti. Başkan Özbilen'den okulları için bir soyunma odası kurulmasını isteyen öğrenciler, tiyatro ve beden eğitim derslerinde bu konuda sıkıntı çektiklerini belirttiler.

Belediye Başkanı İlhan Özbilen ise öğrencileri kırmayarak destek talebini kabul ettiğini belirtti. Özbilen "Kız öğrencilerimizi medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Eğitime her türlü desteği vereceğiz. Bu çocuklar bizim evlatlarımız onların ihtiyaçlarını karşılamak ve eğitime destek olmak bizim görevimiz. Bu kız çocuklarımızın medeni cesaretleri gösteriyor ki, 7'den 70'e herkes birilerini yanına almadan belediyeye gelebiliyor. Önümüzdeki günlerde çocuklarımızın okullarında gerekli incelemeleri yaparak kızlarımızın isteğini yerine getireceğiz" dedi.

ÖĞRENCİLER SORUNLARINI BELEDİYE BAŞKANI ÖZBİLEN'E ANLATTI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 16:59:01
Güncelleme :8 Kasım 2009 Pazar 23:11:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?