5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Öğrencilerden örnek davranış

Kars’ta lise öğrencileri, okuldaki fakir arkadaşları için günlerce esnafı dolaşarak yardım topladı. Cumhuriyet Lisesi Okul Öğrenci Temsilcisi Ahmet Demirci’nin 15 gün önce başlattığı yardım kampanyasına destekler sürüyor.

Kampanyaya destek veren Okul Aile Birliği Başkanı Gülay Akçan, öğrencilerle birlikte esnafı dolaşarak fakir öğrenciler için yardım topladı.

 Toplanan kışlık kaban, kışlık bot ve ayakkabı, defter, kitap, kalem seti, kazak ve ceketlerin 50 öğrenciye tek tek dağıtılacağı belirtildi.

Yardım malzemelerini gizlice dağıtacaklarını söyleyen gönüllü öğrenciler, arkadaşlarını rencide etmek istemediklerini ifade ettiler.

Okulda yardıma muhtaç öğrencileri gördükçe içinin sızladığını ve bu nedenle kampanyayı başlattığını belirten Okul Öğrenci Temsilcisi Ahmet Demirci, "Okulumuzdaki öğrencilerden ve esnaflardan topladığımız yardım malzemelerini dağıtacağımız için çok mutluyuz. Arkadaşlarımıza katkıda bulunmak beni çok mutlu ediyor. Kampanyanın bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmiyordum ama büyük bir ilgiyle karşılaştık. Arkadaşlarımızı sevindireceğimiz için gerçekten çok mutluyuz" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Gülay Akçan ise öğrencilerin duyarlı davranışları karşısında kayıtsız kalamayacağını söyleyerek, öğrencileri takdir ettiğini ve kampanya boyunca kendilerini yalnız bırakmadığını ifade etti.

Kars
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 16:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?