5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Öğrencilerden tekvando gösterisi

Kars'ta bir ilköğretim okulunun eğlence programında sahne alan öğrenciler, tekvando gösterisini düşe-kalka tamamladılar.

Kars Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri, Kültür Müdürlüğü konferans salonunda '5. Geleneksel Okul Gecesi' düzenledi. Kars Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Çiçek ve Milli Eğitim Şube Müdürlerinin de katıldığı gecede öğrenciler, birbirinden güzel oyunlar sahnelediler. Yöresel şivelerin kullanıldığı skeçler izleyenleri kahkahaya boğdu. Koro ve solo türkülerden sonra okulun müzik grubu tarafından İngilizce dans gösterileri sunuldu ve şarkılar söylendi.
Gecenin en ilginç görüntüleri ise tekvando gösterisi sırasında yaşandı. Öğrenciler, görevli öğretmenin elindeki suntaları kırmak için havaya fazla zıplayınca birbiri ardına yere düştüler. Kafasını yere çarpan öğrenciler ise isleyenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Yaklaşık 10 dakika süren gösteri, kazasız-belasız tamamlandı.

Gecenin sonunda öğrenciler hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı'nı okudular. Öğrencilere izleyiciler de katılınca salonda tam bir coşku yaşandı.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 15:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?