5
Mayıs
2024
Pazar
KARS

Öğrencilerden valiye ziyaret

Kars'ın Digor Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Çanakkale ve Ankara gezisinden dönen öğrenciler ve öğretmenleri, sağlamış olduğu destek için Vali Mehmet Ufuk Erden'i makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

81öğrenci, 9 öğretmen ve 2 sağlık görevlisinden oluşturulan gezi ekibi Kars'a döndükten sonra geziye katılan 8 öğrenci, Vali Yardımcısı Doğan Demirdaş, Digor Kaymakamı Veysel Çiftçi ve İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı ile birlikte Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden'i makamında ziyaret etti. Vali Erden'e gezi programı hakkında bilgi veren Digor Kaymakamı Veysel Çiftçi, ''Öğrencilerimiz ilk olarak Ankara'da Anıtkabir ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) gezdiler. Daha sonra Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, TBMM Başkan Vekili Eyüp Cenap Gülpınar, Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Gürcan Dağdaş ile görüşmelerde bulundular. Görüşmelerin ardından Çanakkale'ye giden öğrencilerimiz buradaki bütün şehitlikler, müzeler ve şehri gezdi'' dedi.

Çanakkale ve Ankara'da gerçekleştirdikleri ziyaretleriyle ilgili izlenimlerini anlatan öğrenciler, kendilerine sağladığı destek için Vali Erden'e teşekkür ettiler. Vali Erden ziyaret sonunda öğrencilere kitap hediye etti.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 15:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?