2
Mayıs
2024
Perşembe
KARS

Öğretmenlerin kadro sevinci

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERİN KADRO SEVİNCİ

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde görev yapan bir gurup sözleşmeli öğretmen, önceki gün yapılan açıklama ile kazandıkları kadroyu kutladılar.

İlçede 2-4 yıl arasında sözleşmeli olarak çalışan öğretmenler, yıllardan beridir bekledikleri kadro müjdesini geçen hafta Milli Eğitim Bakan Nimet Çubukcu'nun açıklaması ile öğrendiler. Bunun üzerine bir pasta salonunda düzenlenen müzik eğlence programlarına 45 öğretmen katıldı. Kendi aralarında müzik çalarak hoşça vakitler geçiren öğretmenler, birbirinden güzel türküler söyleyerek eşlik ettiler.

İrem Pizza Salonu sahibi Nusret Cengiz gelen misafirlerini güler yüzle karşılayarak öğretmenlere ikramlarda bulundu. Cengiz. "İlçemizde sözleşmeli öğretmenler geçen hafta Milli Eğitim Bakanlığı'nın sözleşmeli görev yapan öğretmenlerin kadrolu olmalarını açıklaması sonucu bu gece gönüllerince eğlenmek istediler. Biz de kapılarımız açık koyduk. Öğretmenlerde pizza salonumuzu uygun buldular. Buraya gelerek hem eğlendiler hem de pizzaların tadına doymadıklarını söylediler" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 16:39:02
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 19:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?