6
Mayıs
2024
Pazertesi
KARS

Okulun SBS başarısı

SARIKAMIŞ KEMAL PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU'NUN SBS BAŞARISI

Kars İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Yenice, Sarıkamış Kemal Paşa İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek seviye belirleme sınavında (SBS) yakaladıkları başarıdan dolayı idarecileri tebrik etti.

Harun Yenice, beraberindeki Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Ekinci, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Süleyman Ömeroğulları, Yener Kamiloğlu ve Atakan Karabağ ile birlikte il birincisi olman Kemal Paşa İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Okul idarecilerini SBS başarısından dolayı tebrik eden Harun Yenice, “Öğretmenlerimizin katkılarıyla 6, 7 ve 8. sınıflarda, SBS'de il birinciliğini yakalamak fevkalade güzel bir şey. Hem Sarıkamışlı olarak hem İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak sizlere minnettarım” dedi.

Kemal Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Habip Toptaş ise, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, “Okulumuz geçmiş dönemlerde de gerek sosyal faaliyetler, gerek ise sportif faaliyetlerde birçok birinciliği elde etmiştir. Özellikle bilgi yarışmalarında gerek ilçemizde, gerekse il bazında her zaman başarılı sonuçlar almıştır. Bundan sonra da sizlerin vereceği destekle okulumuzun başarı çitasını daha üst seviyelere çıkaracağımızdan emin olun” şeklinde konuştu.

SARIKAMIŞ KEMAL PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU'NUN SBS BAŞARISI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 14:02:02
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 14:42:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?